IniciServeis › Estètica

Estètica

Deixa't cuidar amb els nostres tractaments estètics avançats facials i corporals. Manté la teva pell i cos més joves i sans.

Demana cita prèvia als telèfons 973 805 128 | 625 814 327

Tractaments

Anti-Aging Tractaments Facials amb Montse Ros

Peeling d'Àcid Ferúlic

És un àcid que s'aplica a la pell per prevenir i tractar els efectes nocius dels raigs ultraviolats del sol i per suavitzar la pell. Després d'una sessió la pell queda lluminosa i radiant, es pot realitzar durant tot l'any i a l'estiu és l'únic peeling que es pot realitzar. És un tractament ideal per fer-lo abans de la mesoteràpia facial perquè ens prepara la pell per fer les microinjeccions.

Peeling d'Àcid Mandèlic

Es realitza a l'hivern quan el sol no és fort i apoc a poc va disminuint les tasques produïdes pel sol, també és un àcid que millora l'acne. Com és un àcid que no irrita la pell també és ideal realitzar-lo abans de la mesoteràpia facial. Queda una pell molt suau, amb un to molt uniforme i lluminós.

Peeling d'Àcid Ferúlic o Mandèlic

Montse Ros

15' per sessió

Preu: 80 €

Mesoteràpia facial

Montse Ros

30' per sessió

Preu: 100 €

Mesoteràpia facial

Són micro punxades amb àcid hialurònic que hidrata molt la pell i silici que la reafirma. La combinació amb un peeling d'àcid mandèlic o ferúlic és el millor tractament antiaging per mantenir la pell i es pot realitzar un cop al mes. Sense dolor i sense hematomes es tracta cara, coll i escot.

Peeling + Mesoteràpia facial

Montse Ros

50' per sessió

Preu: 150 €

Bioestimulador de col·lagen

És un producte dissenyat per prevenir i tractar la flaccidesa de la part inferior de la cara. Per farcir les marques nasogenianes, per a millorar les arrugues de la part superior del llavi i el voltant de la mandíbula. És ideal per a rejovenir, ja que després d'injectar-se actua una cel·lulosa vegetal que farceix la zona a tractar. Al cap de dos mesos la policaprolactona fa el seu efecte d'estimular el col·lagen i reafirma la part inferior de la cara amb una durabilitat d'un any.

Farciment d'Àcid Hialurònic

És un tractament per reomplir arrugues fines o més profundes, al voltant del llavi, línies de marioneta i en altres zones.

Botox

És una toxina botulínica que s’injecta per la zona d’entrecelles, front i potes de gall, per eliminar-hi les arrugues. És el tractament més efectiu per rejovenir la part superior de la cara. Es pot realitzar cada sis mesos.

Micropigmentació

Bioestimulador de col·lagen

Montse Ros

30' per sessió

Preu: 250 €

Farciment d'Àcid Hialurònic

Montse Ros

30' per sessió

Preu: 275 €

Botox

Montse Ros

30' per sessió

Preu: 350 €

Tractaments de bellesa amb Yaiza Estévez

Depilació làser

Yaiza Estévez

Cames complertes: 100 €/sessió

Mitges cames: 50 €/sessió

Angonals : 25 €/sessió

Angonals brasileres: 35 €/sessió

Angonals caribenyes: 50 €/sessió

Aixelles: 25 €/sessió

Barbeta: 18 €/sessió

Patilles: 20 €/sessió

Entrecella: 10 €/sessió

Coll ventral: 25 €/sessió

Cara lateral: 65 €/sessió

Tòrax: 25 €/sessió

Abdomen: 25 €/sessió

Lumbosacra: 25 €/sessió

Espatlla: 25 €/sessió

Hombros: 25 €/sessió

Braços: 60 €/sessió

Altres parts del cos: Consultar preu per sessió

Packs: Consultar preu per sessió

Depilació Làser

La fotodepilació és un tractament que té per objecte és reduir o eliminar el borrissol no desitjat, basat en un mètode en el qual la melanina, per acció de l'energia lumínica, es transforma en calor produint l'eliminació gradual d'aquest.

Micropigmentació

Fotorejoveniment facial

Tractament facial que consisteix en aplicar polsos de llum intensa (IPL) en la pell penetrant en aquesta i estimulant la formació de nou col·làgen. Millora la qualitat de la pell i proporciona un aspecte més lluminós, suau i llis de manera duradora.

Radiofreqüència

Permet tractar la flacciditat facial i pèrdua d'elasticitat en cara i coll, redibuixant l'oval de la cara. Multiplica la producció de col·lagen de manera natural, aconseguint reduir les arrugues del contorn d'ulls i escot, obtenint una pell més ferma, més llisa i per més temps.

Fotorejoveniment facial

Yaiza Estévez

Cara i coll: 55 €

Escot: 45 €

Mans: 35 €

Pack cara i coll: 265 €

Radiofreqüència

Yaiza Estévez

Cara i coll: 55 €

Mesoteràpia facial

És un procediment mèdic-estètic de rejoveniment facial per a l'envelliment cutani, que consisteix en l'absorció a través de la pell de substàncies homeopatiques, per aconseguir un efecte terapèutic.

Mesoteràpia facial

Yaiza Estévez

Microagulles vials d'àcid hialurònic

Facial: 70 €

Abdomen: 70 €

Cames: 90 €

Hifu i Thermage

És l'últim avanç per combatre l'envelliment sense passar per una cirurgia. Es tracta d'un procediment totalment indolor i ambulatori que combat la flacciditat facial i corporal, esborrar arrugues fines i retornar lluminositat a la pell, amb resultats semblants a un lífting, que està revolucionant els mercats ja que permet reafirmar la pell millorant el to, el contorn i la textura de manera natural a través de l'estimulació del propi col·lagen.

HIFU

Yaiza Estévez

Preu: 350 €

Micropigmentació

És la implantació de pigments específics a nivell epidèrmic als llavis, ulls o celles dissimulant els petits defectes i fent els nostres trets més perfectes i atractius.

Eliminació de taques, tatuatges i micropigmentació

La teràpia làser que realitza el làser Q-Switched és la millor i més avançada opció per a l'eliminació de tatuatges, taques i micripigmantació ja que el que fa es dirigir els polsos del làser cap al lloc a tractar per descompondre els pigments, encarregant els macròfags del cos, durant les setmanes següents, de eliminar les zones pigmentades que s'hagin tractat.

Micropigmentació

Yaiza Estévez

Celles pèl a pèl o completes: 299 €

Ull eyeliner superior o inferior: 250 €

Ull eyeliner superior + inferior: 399 €

Perfil llavis: 350 €

Perfil llavis + augment + difuminació: 399 €

Pigues: 59 €

Eliminació de micropigmentació

Celles o llavis: 65 €

Eliminació de fongs

L'onicomicosi és la malaltia que més freqüentment afecta les ungles. Es tracta d'una infecció per fongs i la pateix una de cada 5 persones majors de 30 anys, fins ara molt difícil de tractar que gràcies a la llum del làser les elimina en tot just a 4 a 6 sessions.

Eliminació d'estries, arrugues, cicatrius i acné

El Dermapen està considerat pels especialistes com 'el llapis que esborra cicatrius i arrugues'. És un tractament que ajuda a rejovenir la pell, restaurant el col·lagen i l'elastina a través d'un procés de curació natural. Molt efectiu quan volem reduir les línies d'expressió, les arrugues o minimitzar estries, cicatrius i les marques d'acné.

Anti-Acné

Yaiza Estévez

Cara: a consultar

Esquena: a consultar

Pack cara: 265 €

Pack esquena: 359 €

Eliminació de fongs, estries, taques

Yaiza Estévez

Eliminació des de: 30 €

Especialistes

Montse Ros

Montse Ros

Yaiza Estévez

Yaiza Estévez